Syntus zoekt buschauffeurs in Almere

https://allgobus.nl/getmedia/aaef3cf9-2973-432b-9e28-e5ba75ab247b/Fotostudio-Red-Green-Blue-Syntus-_DSC6891_2000.jpg?width=2000&height=1333&ext=.jpg

Word jij buschauffeur bij allGo?

Als buschauffeur bij allGo weet je als geen ander hoe je je als een heer in het verkeer gedraagt. Of dat nu om het stadsverkeer of het sociaal verkeer gaat. Want we zoeken geweldige chauffeurs die genieten van kilometers én van mensen. Zoeken we jou?

allGo, de nieuwe service van Keolis in Almere

Vanaf 10 december 2017 is allGo de nieuwe busvervoerder in Almere. allGo is een service van Keolis Nederland (het huidige Syntus). Om onze reizigers straks een prettige en veilige reis te kunnen bieden zijn we op zoek naar buschauffeurs.

We bieden je een prachtige baan, waarbij je Almere doorkruist met een spiksplinternieuwe bus. Je zorgt dat reizigers op de juiste tijd opgepikt worden en plezierig op hun bestemming aankomen.
Misschien heb je altijd al zo’n prachtige baan willen hebben, of denk je er nu voor het eerst aan? Wat je reden ook is, als jij gemotiveerd bent hebben wij je er graag bij, ook als je niet fulltime beschikbaar bent.

Onze diensten zijn gepland tussen 05.00 en 3.00 uur en ook nachtdiensten komen regelmatig voor. Je werkt in wisselende diensten volgens een vaste dienstregeling en rooster. Het onregelmatige en de optie voor parttime werken vanaf 15 uur spreken je aan; zo houd je nog genoeg tijd over voor je vrienden, je gezin en je hobby’s. Ook werken in de weekenden en op feestdagen is voor jou geen probleem. Kortom: je bent helemaal op je plek op onze bussen en stapt het liefst zo snel mogelijk bij allGo aan boord!

Ik ben niet opgeleid tot beroepschauffeur…..

Het is niet erg als je nog niet bent opgeleid tot beroepschauffeur. Als je al wel een rijbewijs-B hebt, dan leiden we je op tot buschauffeur.

Wat ga ik dan verdienen?

Heb jij een rijbewijs D en je diploma CCV-b/Code 95? Dan rijd je bij ons in een bus waar je trots op kunt zijn en bedraagt je salaris tussen de € 1.779,66 en € 2.875,16 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Wat is het werkgebied?

Je gaat werken in Almere. Vanaf 10 december 2017 is allGo de nieuwe busvervoerder in Almere. allGo is een service van Keolis Nederland (het huidige Syntus). 

Wat wij nog meer belangrijk vinden

 • Je bent servicegericht, representatief, geduldig en klantvriendelijk;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je bent 19 jaar of ouder;
 • Wanneer je in het bezit bent van rijbewijs D en een diploma CCV-b/code 95 hebt, is dit een pré.
 • Je woont in Almere, of in een straal van 30 km rond Almere;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Je hebt MBO werk/denk niveau;
 • Je bent minimaal 2 jaar beschikbaar;
 • Je dient een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te kunnen overleggen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt goede omgangsvormen.

Ik wil buschauffeur bij allGo worden!

Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan als buschauffeur voor allGo in Almere? Dan komen wij graag met jou in contact. Vul snel het sollicitatieformulier in via de button op deze pagina.

Sollicitanten die het D-rijbewijs en Code 95 al in hun bezit hebben, komen bij geschiktheid in dienst van Syntus. Voor sollicitanten die nog geen D-rijbewijs en Code 95 hebben, werken we samen met Randstad.
Sluiten De website van Syntus gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies.