Comfortabel reizen naar school. De bus staat voor je klaar.
Scholierenabonnementen header

Abonnementen speciaal voor scholieren

Met de bus naar school reizen is een stuk makkelijker dan fietsen. Je bent sneller, je zit altijd warm en droog en je weet precies hoe laat je aankomt. Bekijk hier alle speciale scholierenlijnen en bekijk hieronder welk abonnement bij jou past! 
 

Abonnementen Veluwe 

Op de Veluwe heb je de keuze uit de abonnementen Syntus Veluwe Vrij en Altijd Korting Scholier. Met het Syntus Veluwe Vrij-abonnement reis je onbeperkt met alle Syntus bussen op de Veluwe en met de streeklijnen richting Zwolle. Met Altijd Korting Scholier reis je met alle treinen en bussen van Syntus en sommige trein- en buslijnen van Arriva met 40% korting.
 

Abonnementen Overijssel & Twente

In Overijssel en Twente heb je de keuze uit het Sterabonnement of de Syntus Trajectkaart. Met het Sterabonnement reis je met de Syntus bus en/of trein voor een vast bedrag onbeperkt binnen een door jou vastgesteld aantal zones. De Trajectkaart laat jou vrij reizen op één vaste, door jou gekozen route. Beide abonnementen zijn ook te koop via de Syntus app, hiermee reis je makkelijk en direct met je abonnement.  
 

Kies het beste Syntus abonnement!

Wanneer je een abonnement kiest dat het beste past bij jouw situatie, moet je rekening houden met drie dingen:

  • In welke regio reis je?
  • Wil je overal onbeperkt reizen in een regio, met korting reizen of op een vast traject reizen?
  • Zit je in een tijdelijke of langdurige situatie?


Bekijk hieronder alle abonnementen per regio en maak je keus!

Snap, deel & win-actie in jouw school?

Syntussnap

Op 19 verschillende scholen in de regio Veluwe en Twente vind je vanaf 6 oktober een week lang ‘Snap, deel & win’ posters terug. Ga op zoek naar één van de posters, maak een selfie (met filter) en stuur je Snap naar het Snapchat account syntussnap. Onder alle inzendingen wordt een jaar lang gratis Spotify en een setje JBL Synchros E10 oordopjes weggegeven!

Alle deelnemende scholen check je hier

Abonnementen op de Veluwe

Abonnementen in Overijssel en Twente