Wij brengen u veiligheen en terug.
Vrouw stapt uit trein, 2 oudere mensen zitten op het perron
Geplaatst op: 24-3-2016

Gewoon Bedankt Reizigers

Afbeelding: Button gewoon bedankt

Een verrassing voor onze reizigers woensdag 23 maart jl. in Hengelo in Apeldoorn! Syntus rolde de rode loper uit en trakteerde haar reizigers op een hapje, een drankje en live muziek.


Bedankt-Bussen
Om 09.00 uur reed de Bedankt-Bus van Hengelo naar Enschede en 's middags om 13.15 uur van Apeldoorn Station naar het Gelre Ziekenhuis. 
Onze reizigers werden, onder belangstelling van lokale media, hierbij extra in de watten gelegd met drankjes, hapjes en live muziek in mooi versierde bussen. Onze manier om 'gewoon bedankt' te zeggen tegen onze reizigers voor hun waardering over Syntus in de OV-Klantenbarometer.


Onze reizigers in Hengelo en Apeldoorn waren gisteren blij verrast en hadden slechts één verbeterpuntje: elke dag een Bedankt-Bus met hapjes en drankjes!


Welness Weekend
Met de Bedankt-Bus was het vanzelfsprekend niet mogelijk om al onze reizigers te bedanken. Daarom verloten we onder onze reizigers ook een Wellness Weekend voor twee personen. Wilt u ook verwend worden? Ga naar syntus.nl/gewoonbedankt en maak kans op een Wellness Weekend.
 

Graag blijven we in 2016 dagelijks gewoon doen waar we gewoon goed in zijn: onze reizigers een gastvrije en veilige reis bieden.

Hieronder een impressie van de Bedankt-Bussen.