Speciale actiesmaken uw reis nog aangenamer.
acties, korting, speciaal, speciale, actie, Syntus, goedkoop
Geplaatst op: 13-9-2016

Het Chocoladefestival Zutphen: proeven, beleven en genieten!

Kom op zondag 25 september gezellig naar het Chocoladefestival in Zutphen en reis comfortabel en voordelig met de bussen en treinen van Twents voor maar € 5,-.


Koop het speciale Chocoticket via de Syntus App en krijg ook nog eens 50% korting op een ambachtelijke chocoladereep van Bonbonatelier Janson.


Tijdens het Chocoladefestival zijn er demonstraties bonbons maken, koken met chocolade, schilderen met chocolade, chocoladebier proeven, kunstwerken van chocolade, rondvaarten in een fluisterboot, chocolade fondue, modeshow, poppentheater, kinderactiviteiten, muziek en nog veel, veel meer! De meeste winkels zijn tijdens het Chocoladefestival open. Kijk voor een volledig programma op www.chocoladefestival-zutphen.nl.


Voorwaarden Chocoticket:

  • Het ticket is alleen te koop via de Syntus App. Download de app in de Play Store of in de App Store en log in met uw Mijn Syntus Account of maak een nieuw account aan.
  • Het ticket is geldig voor 1 persoon, als u met meerdere personen reist moet u meerdere tickets kopen via uw telefoon
  • Het ticket is alleen geldig op 25 september en wordt automatisch die dag geactiveerd als u dat niet zelf doet
  • Restitutie is niet mogelijk
  • Op vertoon van het Chocoticket op uw telefoon aan de stand of de winkel van Bonbonatelier Janson ontvangt u 50% korting op een ambachtelijke chocoladereep melk, wit of puur.


Wij wensen u veel reis- en chocoladeplezier.

 

Syntus app
Er zijn verschillende vervoerbewijzen te koop via de app. U selecteert het vervoerbewijs dat u wilt kopen. Betaling gaat via iDEAL of creditcard. Daarna is uw vervoerbewijs direct in de app beschikbaar. U toont het vervoerbewijs aan onze chauffeur en kunt met ons reizen.